8 miljoner är 8 för lite

Så har holländska Groningen köpt Petter Andersson av Hammarby. Prislappen blev 8 miljoner kronor vilket är ungefär 8 miljoner för lite. Spelaren i fråga har spelat fantastiskt bra till och från under året och dessutom noterats för 6 mål från sin mittfältsposition. Att då släppa honom för en sådan struntsumma är dåligt, samtidigt så kan jag inte alla klausuler i kontraktet och jag får hoppas för Hammarbys del att de får en stor del av kakan om det blir en vidareförsäljning. Roligt då för Petter som går till en klubb där det redan finns tre svenskar och förhoppningsvis utvecklas han så pass mycket i Holland att vi får se honom i landslaget på allvar snart. Något som egentligen redan borde ha skett då det inte direkt kryllar av offensiva mittfältare i blågult.

Vidare så är Ersbodas tredje mål i helgen förmodligen det snyggaste som kommer göras på Gammliavallen i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *