Ersboda vidare

Kvällens inlägg sträcker ut en hand till bloggens absolut största favorit ”Rödängare”.

Ersboda vann ikväll mot GUIF i en oväntat välspelad match och gick således till final i DM. Adam Chennofui gav bortalaget ledningen i den första halvleken. I den andra kom GUIF dock tillbaka starkt och kunde både gå ikapp och förbi till 2-1 och laget hade dessutom haft bud på fler mål. Ersboda blev dock lite försvåra för uppstickaren från fyran och de vann tillslut med 2-4. Jag lyfter dock på hatten för GUIF. Oerhört starkt att komma igen vid 0-1, har svårt att tro att det är så många lag i fyran som har modet som krävs för det.

Imorgon avgörs det vilket lag som blir det andra laget till final. IFK Umeå tar emot Rönnskär Railcare IF och det kan gå hur som helst. Tror dock att IFK tar det men det är inget jag skulle sätta pengar på.

Hörde att Umedalen slog Sunnanå med 2-1 igår, starkt jobbat av ett lag som ligger under strecket i damtvåan. Laget bör få lite bättre självförtroende av skalpen och kanske kan både dem och Åkullsjön hålla sig kvar i år på bekostnad av Notviken.

Det var DM det, imorgon blir det tårta.

1 kommentarer

  1. VF läsarna kan upplysas om att Ersboda får möta div IV-laget IFK Umeå som i en synnerligen medioker match slog norrfyralaget Rönnskärs Railcare med 1-0. I konkurrentens papperstidning beskrivs matchen av IFK- tränaren som en av historiens bästa matcher vilket måste kategoriseras som en av säsongens grövsta överdrifter.
    Han lovordar motståndarnas pojklagsmålvakt och kräver närmast ett landskampsuppdrag för den gode Marklund. IFK-tränarens perspektiv kan med andra ord inte sträcka sig utanför Sandbacka-/Hagaorådet!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *