Tisdag

Som ni ser har min fantasi vad gäller rubrikerna helt dött ut, ni får ha lite överseende med det.  Inatt stängde transferfönstren runt om i Europa och mest hände det i Premier Leauge. Berbatov visade prov på riktig lösaktighet och fick tillslut spela för United. Det andra laget från Manchester: City, roffade åt sig Robinho framför ögonen på Chelsea. Man frågar sig vart Romans pengar har tagit vägen?

Det spelades en hel del i allsvenskan igår. GAIS vann mot blåvitt och den forna UFCaren Tommy Lycén fick hoppa in i den 59:e minuten.

Gårdagens taktikchock var dock att Micke Dahlberg spelade som mittback för sitt Djurgården. Något han klarade klart godkänt och han fick dessutom vikariera som lagkapten men frågan är om han inte borde ha spelat på topp då laget spelade 0-0 mot Örebro på Stadion.

Jag tror Hammarby ångrar sig lite såhär ”dagen efter”

Ikväll spelar Jörn mot Clemens i norrfemman och Fromheden möter Ljusvattnet/Bjurfors i norra damfyran.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *