Derby på Arenan

Pga en stor portion strul med internet och lite födelsedagsfirande blev det inget inlägg igår, ber om ursäkt.

IFK Umeå gick i alla fall vidare i DM igår tack vare en 1-0 seger mot Rönnskär.

Mariehems lag i juniorallsvenskan säkrade seriesegern igår med en 6-1 vinst mot Teg och får möta Gefle som vann den södra motsvarigheten. Deras juniorsatsning där pojkallsvenskan-laget försvann och fokus lades på ett rent j-18lag och ett lag i j-allsvenskan har gett resultat. Bloggen lyfter på hatten.

Ikväll är det fotbollsfest på MSK-Arena. Mariehem tar emot Umedalen i en som alltid viktig match i den tighta bottenstriden. Skall Arestav göra en 3-4 mål till ikväll eller blir det Umedalens unga forward Simon Mårtensson som avgör hela tillställningen? Den som lever får se, 19.00 börjar matchen.

1 kommentarer

  1. OBS!!!!
    Matchen mellan Umedalen och Mariehem spelas på MSK ARENA 19.00!!! Det står helt fel här ovanför! Hoppas inte att detta inlägg i bloggen gör att flera åker till Umedalen istället för Mariehem….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *