Kvällens inlägg

Kvällens inlägg går i sorgens tecken. Har satt mig ner och försökt förstå den soppan som gjorde att Sandåkern utslöts ur damtvåan och det är verkligen en riktig soppa. Jag tycker dock att det är SvFF som har agerat absolut sämst, ruskigt lågt att utesluta ett lag när det återstår två omgångar. Det gör dessutom att tabellen måste räknas om vilket aldrig är positivt, fotboll skall avgöras på fotbollsplanen.

Sandåkern är dock inte det ensamt om att på ett eller annat sätt lämnat seriesystemet. I damtrean kastade Obbola/Sandvik in handduken redan innan säsongen för att sedan kasta in densamma i västra femman. I damernas söderfyra drog sig Betsele FF ur och i Södra damfemman drog sig Teg och Sandåkernkamraterna ur. I södra u-18 serien har dessutom GUIF dragit sig ur tillsammans med Obbola/Sandvik som därmed har tappat en hel generation damspelare. Och överlag verkar bristen på bredd bli ett allt större problem i länet.

Nu till ett roligare ämne. Det börjar bli en hel del seriesegrare runt om i länet så jag och Bålfors vill att ni skickar in lite vinnarbilder! Gärna med namn på spelarna också om det går. Så tveka inte, skicka in en vinnarbild.

1 kommentarer

  1. Kan vi få en redogörelse för soppan, tack! Och kanske också ett svar på varför det dröjde så länge med beskedet att Sandåkern skulle uteslutas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *