Sjöström kan spela på sprutor

IFK Holmsunds Jens Sjöström har haft en miserabel höst. Sjöström har i princip varit borta hela hösten på grund av skador. Just nu har han en revbensskada som håller honom borta.

I helgen har det gått fyra veckor sedan han skadade sig, ursprungsprognosen var sex veckors konvalecens. Han har dock börjat träna lätt och hoppas kunna hjälpa sitt lag i division II-kvalreturen mot Sollefteå till helgen. Holmsund torskade första matchen med 0-4 och måste alltså göra a ”miracle on konstgräs”.

– Jag utesluter inte alls att spela. Det finns sprutor man kan ta mot smärtan. Är det läkt är det bara ett smärttillstånd som hindrar, men det är samitidgt omöjligt att veta om det är läkt, säger Sjöström.

– Jag är inställd på att medverka i matchen, men hur länge och hur mycket får vi se. Men jag vet inte hur mycket min insats förändra den där matchen, vi ska göra fyra-fem kassar. Vi måste fokusera på att ha roligt. Har vi kul kan det räcka långt.

Det finns ju potential?

– Om man säger att de gjorde sin bästa match för säsongen och vi vår sämsta och det blev 4-0. Om det blir tvärtom till helgen att vi gör vår bästa och de sin sämsta blir det ju 8-0.

Om ni gör ett tidigt mål kanske?

– Ja, vi kommer göra mål och i helgen får vi tillbaka vår notoriske målskytt i Jesper Lott, han kommer göra minst ett mål. Jag tror vi har en bra chans att göra en bragd, det är ändå det man lever för, att utföra bragder. Det är bara att få alla att tro att vi kan göra det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *