Wikström lämnar UFC

Markus Wikström lyfte VF-laget 2006 till professionella höjder där vi ju kryssade mot UFC, då i superettan. UFC värvade Wikström efter den succén men nu slutar han som materialförvaltare i laget efter två år.

– Det tar upp ganska mycket tid och när man inte har motivation ska man inte hålla på, oavsett vad det är. Det skulle bara gå ut över spelarna om jag är förbannad någon dag.

Det tar en del tid?

– Ja, jag är ju där en och en halv timme före varje träning och hela helgerna går ju åt också. Sedan jobbar jag ju till fem varje dag.

AIK är din drömklubb, har de hört av sig?

– Nej, inte det. Jag blev ju utvisad i fjol när vi mötte Vasalund borta och då var Nebo (Novakovic) och kollade så de kanske inte vill ha fler skandaler.

Plockar du upp din egen spelarkarriär nu?

– Kanske. Foten är ju stelopererad men det börjar kännas bättre, fast det är en bit till formen. Tänk dig Ronaldos bilder från Spanien fast tio gånger värre.

ooo

På tal om materialförvaltare som slutar. Markus Wikström efterträdde ju Erik Nordvall i UFC, varpå Nordvall ersatte Wikström i VF-laget, och nu meddelar Nordvall att han kanske slutar i Sandåkern där han varit de två senaste åren. Ny klubb inte klar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *