Furunäs/Bullmark siktar på serieseger

Slog en pling till Furunäs/Bullmark spelande tränare Jon Ericsson i dag. Han var minst sagt taggad inför nästa säsong.

– Det kommer bli spännande i Furu. Vi kommer att kuta för serieseger så det smäller om det. Vi sparkade nästan sparkade hem serien som nykomling med mål att etablera oss i år, så vi måste spänna bågen lite hårdare till nästa år.

Spelare på gång in? 

– Det är mycket spännande på gång men det enda jag släpper är att vi är ute efter några bröder i Rödå. Alex, André och Tony Lundström, jag tror de kan passa bra in i Furunäs anda.

Fortsätter du som tränare? 

– Ja. Jag och ”Besse” (Fredrik Bergström) svor dyrt och heligt på att aldrig mer träna laget när säsongen var slut. Sedan gick det en vecka, haha. Vi jobbar på att göra klart med mig, Besse och Martin Jonsson i ledarstaben och sedan ska vi fylla på med Jari Smedman som ska trappa ner på spelandet lite.

Det händer grejer med andra ord?

– Vi måste ju blåsa lite liv i det här, byafotbollen är ju på väg att försvinna. Men vi har då ingen spelarbrist, det handlar snarare om att hitta en större lokal att träna i. Dessutom borde vi få bättre förutsättningar när det finns konstgräsplan i både Täfteå och Sävar. Det finns ju snart en konstgräsplan i varje hörn.

Men ni har som sagt mycket spelare?

– Vi skulle vilja ha ett B-lag, det vore det ultimata. Men du vet det är konstigt, jag tror ta mig fan att vi använt alla 32 spelare i år, vi har haft en hel chipsskål full att ta ur, ändå var vi tvungen att låna in spelare vissa matcher, säger Jon Ericsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *