Augustsson och Tippeligan

Kollade nyss läget med ex-UFC-målvakten Petter Augustsson som ju varit aktuell för Skellefteå FF efter att han lämnade Boden. Det blev dock ingen träff med FF.

– Dagen innan vi skulle träffas ringde jag och frågade var vi skulle ses men då sa de att de hade glömt ringa mig och inte var intresserade längre. Det kändes inte så proffsigt, säger Augustsson.

Han saknar dock inte anbud.

– Jag ska träffa ett topplag i superettan i början av december och dessutom har ett lag i Tippeligan i Norge hört av sig som jag ska ha fortsatt kontakt med, säger Augustsson.

ooo

Robin Nilsson och Robin Arestav har tränat färdigt med Östersund FK. Det gick bra för båda enligt Nilsson.

– Ja, de var ju intresserade av oss båda, sa att de ville ha med oss i truppen och att de skulle höra av sig igen, säger ”Nille”.

Hur var laget?
– Otroligt trevligt, mycket unga och roliga snubbar och roliga träningar.

Några andra lag som hört av sig till dig? 

– Egentligen inte. Ersboda har kontaktat mig och jag ska träna lite med dem. Skellefteå? Nej, jag har inte pratat med dem.

ooo

Mariehemstränaren Christer Oscarsson hade inte så mycket nytt att släppa. MSK diskuterar fortsatt samarbete med Umeå IK och det mesta talar för att det blir ett liknande samarbets/utlånings-avtal som den gångna säsongen.

Nyförvärv? Mariehem hoppas inom kort få besked från den Piteåduo, Jessica Olofsson och Sanne Nilsson, som tränade med dem under hösten.

– Jag hoppas det löser sig inom en vecka eller två. De ville väl prata med Piteå först och det är klart allsvenskan lockar men samtidigt blir ju det svårt om de ska bo och studera i Umeå, säger Oscarsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *