Söndagsmix

Vi kör direkt. Inget att hålla igen på.

ooo

Rainer Eskelinen är då klar som tränare för Skellefteå FF, vi skrev ju tidigare i veckan att han pratade med klubben och funderade över sin framtid. Nu blir det intressant att se vad han kan göra med FF. Hans uppdrag i Sunnanå slutade ju inte med någon succé direkt men förhoppningsvis går det bättre när han är tillbaka i herrfotbollen.

 ooo

På tal om FF. Mladen Galambos och Morris Lewis går till Robertsfors IK. Det var ju sedan tidigare klart att ”Mulla” skulle flytta hemåt igen och pappersarbetet mellan klubbarna återstår. Därmed har också Samir Kanlic fått en ny forward, hans önskemål är ju att värva två stycken. Återstår att se vilken den andra blir.

ooo

Mer Skellefteå. Bjurfors division V-herrar försöker tydligen locka hem Fredrik Lundh från toppfotbollen till breddfotbollen. Inget lämnat svar där ännu.

ooo

Umedalens IF har ännu inte helt klart med någon ny tränare men tydligen är det förre IFK Holmsundtränaren Peter Stenberg som är det hetaste namnet för dagen. Det kommer säkerligen bli klart inom kort.

ooo

Annars ryktas Holmsundsspelarna som ni vet överallt. Jocke Kvist till Mariehem eller Ersboda, Jens Sjöström och Timothy McNeil till UFC (bland annat), Tobias Thomson till Malå, bröder Kinnunen till Mariehem eller Teg, Björn Söderström till Teg eller Mariehem, Jesper Lott lär väl inte vilja spela i trean, Robertsfors tränare uttalade sitt gillande för Jonas Nilsson (som dock verkar stå under kontrakt om jag förstått saken rätt) och det är säkert fler klubbar som kan tänka sig värva den bollskicklige Holmsundskillen, Rikard Bojang till Mariehem, Johan Råberg till Teg, Fredrik Bergström spelar ju redan med Furunäs/Bullmark. Det var 12 spelare. Lämnar samtliga blir det ju minst sagt tufft. Men men, det mesta är dock rykten eller inte-klara-övergångar ännu. Vi får se var det landar, det kanske ordnar upp sig när Holmsund presenterar en tränare.

ooo

Bloggen har redan skrivit om att Bastuträsk gjort klart med Fredrik Asplund från Bureå. Nu får Asplund sällskap av ytterligare tre Bureå-spelare; Johan Hellström, Johan Lindgren och Helmer Renström. Enligt ”Bastus” hemsida ska de även vara intresserade av Norsjös Jörgen Karlsson. Å andra sidan vill Norsjö ha Hosseini Sayed Reza (som bloggen redan skrivit) och Hassani Esmael (nytt).

ooo

Tegs SK har klart med ännu ett nyförvärv, deras sjätte tror jag minsann. Det är en kille som heter Martin Drugge Eriksson, 23 år gammal och han ansluter från Norrbottenslaget Assi IF.

ooo

Sandåkerns division III-herrar delar just nu ut try-out-platser på sin hemsida. Är ni sugen att testa för ett division III-lag är det bara att gå in på deras hemsida och slå en pling till Christer Wilhelmsson.

ooo

Just det. Den här nyheten var ganska rolig. http://www.damfotboll.com/nyheter/nyhet.asp?id=8635

ooo

Sunnanås Sanna Frostevall går visst som tåget i Australien. I helgen fixade hon en straff när hennes Newcastle Jets slog Perth med 4-1.

ooo

Det var allt. Återkommer i morgon med mer uppdateringar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *