Koll med några UFC:are

Slog en pling till några icke-kontrakterade UFC-spelare i dag.

Först ut Daniel Larsson som ju hälsat på hos Skellefteå FF där ju hans förre Robertsforskompanjon Rainer Eskelinen tagit över som tränare.

– Jag trivdes riktigt bra med honom, han är en skön tränare och härlig kille och det är ju självklart positivt att han ska träna dem. Men jag har inte pratat något mer med Skellefteå eller UFC. Jag och Skellefteå skulle ha en kontakt i början av december igen, jag pratade med Janne (Westerlund) efter säsongen och då var han intresserad av att jag skulle spela kvar, säger Daniel Larsson.

ooo 

Janne Jonsson nästa man till rakning. Årets UFC:are enligt fansen spelar gärna vidare, men det hänger på jobbet.

– Jag blir klar jurist i januari och söker ganska brett, både jobbmässigt och geografiskt. Jag vill ju gärna fortsätta om det löser sig med jobb. Jag har pratat med UFC och de vet om min situation.

ooo

Skadeförföljde mittfältaren Sasha Hakami är verkligen en av Iksus flitigaste besökare. När du än är där är Hakami där. Och han var på väg dit när jag ringde honom under kvällen.

– Haha, ja faktiskt. Jag måste ju försöka stärka upp baksidorna. Jag har kört rehab sen slutet av december och nu känns det bra, jag hoppas kunna gå in och träna fotboll i mitten av december. Jag har inte pratat med Håkan (Bäckström) än och inte funderat så mycket på det. Jag har mest försöka lägga fokus på att bli hel igen. Det var varit lite jobbigt faktiskt, säger Hakami.

ooo

Björn Bjersing fick jag aldrig tag i.

ooo

Mer UFC-relaterat nu. Tydligen har den förre försvarsklippan Urban Westerberg tackat nej till att ta över Sandåkerns division III-herrar.  

ooo

Vännäs AIK:s division V-herrar har däremot fått klartecken från en tränare. Det blir Lasse Eriksson, tidigare tränare för Spölands pojkallsvenska P90-lag, som tar tränarsyssland där.

ooo

Marta-affären drar vidare med sponsorsjakt och annat. En helt annan grej. UIK åker upp till Luleå 13-15 februari och kör en ”kick-off-helg” där. Sedan jobbas det, enligt NSD, på en fotbollscup i Luleå i augusti under EM-uppehållet. Arrangörerna hoppas få dit UIK, Piteå, en Luleå-allians samt  ett av lagen Lyon, Arsenal eller Frankfurt. Högklassigt med andra ord.

ooo

Herregud vilken frisparksfot Juninho har!

ooo

Och tack vare en Bayersk urladdning i andra och Nicklas Bendtner blev jag 200 spänn rikare i kväll.

ooo

Tips på fotbollsnyheter från er klubb? Maila [email protected] 

ooo

Tack och godnatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *