Uppsnappat från pressen

Här är lite kortisar uppsnappade från tidningar i vår närhet.  

Andreas Lindahl lämnar Skellefteå FF och vänder hem till Piteå. Lindahl har fått jobb på havsbadet och kommer nästa säsong att spela med Infjärden.

ooo

Bobo Bola kan vara på gång till Bodens BK igen. Forwarden, med det omåttligt coola namnet, har själv hört av sig till klubben och frågat om det finns någon plats för honom. Däremot vill Kabba Samura ut i Europa igen. Det skriver NSD.

ooo

Mer division II-nytt. Henrik Näsström lämnar Friska Viljor och Daniel Johansson, anfallaren ni vet, har erbjudande från IFK Mariehamn igen.
– Jag tar beslut i nästa vecka, säger Johansson till allehanda.se.

ooo

Förre Skellefteå AIK-målvakten Andreas Lindberg står kontraktslös just nu. Lindberg som fick en hel del speltid i Gif Sundsvall i allsvenskan i somras har ännu inte fått något nytt kontraktsförslag av klubben. Enligt ST tackade han dock nej till ett 2,5-årskontrakt i somras som enligt tidningen skulle ha inneburit en lägre ersättning. Sportchefen Cain Dotson säger dock att Giffarna ska snacka med Lindberg framöver.

ooo

Dotson meddelar ju även att Giffarna är fortsatt intresserade av David Myrestam. Men det är ju ingen nyhet. http://www.folkbladet.nu/?p=125725 

Det nya är väl att de nu gjort slag i saken hört av sig till Myrestam igen.

ooo

Anders Svensson, UFC:s klubbdirektör, säger för övrigt till ST att UFC ”fått signaler från en annan allsvensk klubb” om Myrestam. Vänsterbacken var ju som bekant och tränade med både Trelleborg och Hammarby den gångna säsongen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *