Betsele vann Samba Futsal Cup

Ja. Då var en söndag till ända också. Inte så mycket fotbolls-jobb i dag för mig utan mer kickboxning, alpin, skidskytte, innebandy, simning och annat.

Men några små saker har jag i alla fall snappat upp.

ooo 

Som att Betsele IF vann Samba Futsal Cup efter en 4-3-seger mot Gimonäs UIF i finalen.

Jag ringde spelande tränaren Thomas Strömgren för att kolla läget efter cupen.

– Vi spelade oavgjort mot Bastuträsk i gruppspelet och slog Robertsfors BK och Umedalens FF. Sedan mötte vi Mariehem FF i kvarten och Umedalen igen i semi. I finalen kändes det som att vi hade bra koll. Vi ledde med både 2-0 och 4-2.

Vem gjorde flest mål för er?

– Det var en kille som heter Thomas Strömgren, fem mål.

Skoj att vinna?

– Det är alltid roligt att vinna. Vi åkte ner med de som varit med och tränat under hösten. Vi har ju ett samarbete med Samba och ville göra något skoj innan jul. Vi vann väl inte på kondition men vi har ju rätt många duktiga individuella spelare, säger Strömgren.

ooo 

Gimonäs UIF:s Andreas Pettersson förlorade finalen men utsågs till Bästa spelare i turneringen.

Förhoppningsvis kommer det att kunna trilla in en bild på segrarlaget hit till bloggen inom kort.

ooo

Ringde Lennart Almström, vice ordförande i Skellefteå FF, i dag för att kolla om det var något nytt. Klubben skulle träffa Piteås målvakt Fredrik Enberg igen till veckan, det var det enda jag hann få ut innan Almström gjorde ett Fabiano Farah-mässigt avslut (på temat, jag är på ett möte, på ett flygplan etc.):

– Nej vet du, jag är i Gamla Stan i Stockholm. Du måste höra av dig i morgon eftermiddag, det är så stojigt här, det är någon demonstration och så, sade Almström och la på.

ooo

Ryktet säger att Norsjö IF gjort klart med Sunnanås målvakt Johannes Norberg nu och att de är fortsatt heta på att värva Samuel Gustafsson från Bureå.

ooo

På tal om Betsele IF. Deras damer har fått en förfrågan om att vara med i svenska cupen 2009 – och tackat ja.

ooo

Nu tack och godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *