Lisa Lantz klar för Umeå Södra

lisa_lantz__468.jpg

Umeå Södra FF har gjort klart med Bälinges Lisa Lantz som spelat i Uppsalaklubben de två senaste säsongerna. Södra var intresserade av Delsbodottern redan inför 2007 då hon lämnade Sundsvall men nu har hon alltså valt att flytta division I-laget.

– Att flytta till Umeå och spela för Södra i Norrettan blir en suverän lösning. Umeå Södra satsar på ett intressant sätt för att återvända till damallsvenskan och spelar en rolig och teknisk fotboll, det känns som tt det kan bli ett roligt år, säger Lantz i ett pressmeddelande.

– Att Lisa nu har bestämt sig för spel hos oss gör att vårt försvar stärks rejält , säger Torbjörn Nordström, tränare i USFF. Lisa är en klok och väl skolad ytterback med bra speluppfattning och tillslag. Jag är jättenöjd med denna värvning och ser fram emot att hon flyttar till Umeå i början
av 2009, fortsätter Torbjörn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *