Norsjö, F93 och DM

Ja. Inget bloggande i går. Det beror på att jag är ledig och tänkt vara så några dagar. Men men, kommer med ett livstecken här igen i alla fall.

ooo 

Norsjö IF har nu helt klart med kvartetten Peter Vikberg, Johannes Norberg, Esmail Hassani och Sayed Reza Hosseini (de två sistnämnda från Bastuträsk) där ju alla figurerat i silly-snacket under hösten och Vikberg och Norberg redan skrivits in som klara på den här sidan.

ooo

Division II-laget IFK Luleå har förlängt kontraktet med Norrbottens bästa fotbollspelare 2008, Markus Eriksson.

ooo

Det har tagits ut en F93-trupp till ett läger på Bosön. 41 spelare är kallade. Ingen från Västerbotten! När hände det senast?

ooo

Inte några supernyheter men här är en artikel från förra veckan om Erik Lundström och Adam Chennoufi, i ÖP: http://zport.se/2.4316/2.4312/ofk/1.277309

ooo

Ringde förresten Emma Lindqvist i söndags. Då hade Sävartjejen inte helt bestämt sig för var hon skulle spela.

ooo

Här är ett annorlunda sätt att dra in pengar på: http://gd.se/sport/fotboll/gefle/1.299493

ooo

Gruppspelet i Futsal-DM i Skellefteå har flyttats en helg, från 13-14 till 20-21 december. Anledningen är givetvis att bytet av konstgräsmattan i Bolltältet på Morön dragit ut på tiden. Egentligen skulle den varit klar i går,1 december, men mattan dyker inte upp i Skellefteå förrän 5 december och då vågar inte kommunen lova att det är klart till helgen 13-14 december. Skulle det bli nya matthaverier och Bolltältet inte är klart 20-21 december liras gruppspelet i Norsjö.

ooo

Det var nog allt för nu. Tips? (Ni vet att jag tar in nästan vad som helst på den här bloggen). Maila in till mig: [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *