Skellefteå FF:s första nyförvärv

Japp, då har Skellefteå FF klart med sitt första nyförvärv inför division I-säsongen. Det är målvaktsfrågan som är löst, i alla fall en del av den då Fredrik Enberg, Piteå, nu bestämt sig för spel i Skellefteå i konkurrens med Östers IF. 20 år gammal och lovande. Har faktiskt dålig koll på honom men tror det är en bra keeper. Någon som har stenkoll på hans styrkor och svagheter får gärna kommentera det!

Nu väntar vi då första utespelar-förvärvet. Blir det Goran Zdravkov, Robin Sellin eller någon annan?

ooo

IFK Holmsunds spelartrupp fortsätter att tunnas ut. Fredrik Bojang flyttar nu till Stockholm för jobb. Holmsunds coola katt har haft mycket skadeproblem de senaste säsongerna men var ju med och sänkte Skellefteå FF hemma i våras.

ooo

Lite om Täfteå IK nu. Stöckes målvakt Markus Ekman är klar för klubben. Dessutom provtränar Niklas Jonsson, Sandåkern, Mattias Bäcklund, Ersmark, och Kalle Åkerlund, Sandåkern med division IV-nykomlingen.

ooo

Mer T-klubbar. Tavelsjö AIK tappar boll- och dribblingskäre forwarden Tom Cronwall som flyttat till Stockholm.  

ooo

Allt för nu. Tips? Tipsa mig: [email protected]. Ett par av nyheterna i det här inlägget kom just via tips från läsare, uppskattas!

2 kommentarer

  1. Enberg blev ju utsedd till division II:s bästa målvakt och det säger ju en del. PIF hade nog knappast slutat trea i serien utan honom i mål. Bra nuförvärv för FF!

  2. visst Enberg är bra men inte så bra som många hävdar. Hyfsat bra i luften bra storlek. Skulle han vara så bra hade sannorlikt ngn större elitklubb tagit honom redan för Sverige vimlar ju inte direkt av bra målvakter….Tveksamt förvärv…
    Piteå tog väldigt många poäng utan honom i serieöppningen då man faktiskt ledde serien under rätt många omgångar utan Enberg i mål….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *