Robin & Robin

Här är senaste nytt om Mariehems forwardsduo Robin Arestav och Robin Nilsson. Arestav befinner sig i veckan i Jönköping där han ska träna med superettanlaget fram till lördag.

– Jag kom ner i dag och första fotbollspasset blir i morgon, säger Arestav som ska visa vad han går för i veckan.

– Det är säkert fler spelare man konkurrerar med också. De har bara sagt att det såg intressant ut senast och att de söker en djupledslöpare.

Har Hammarby hört av sig något mer?

– Jag har pratat med dem två gånger efter jag var där och de skulle återkomma efter den här veckan, säger Arestav som bekant fått ett kontraktsförslag från Östersund och nu även fått en personlig påringning från Skellefteå FF.

– Ja, de sa att de var intresserade av både mig och Robin Nilsson, säger Arestav som även förklarar att superettan känns som den största sportsliga utmaningen.

ooo

Raskt över till Robin Nilsson då. Kontraktsförslaget, ett 1+1-årskontrakt, från Östersund har han i sin hand och funderar över det. Dessutom hörde då Skellefteå FF av sig sent om sider.

– De sa att det blivit något missförstånd och att de skulle ringt tidigare. De skulle ringa igen på fredag och de tyckte att jag skulle komma upp och hälsa på innan jag bestämde mig, säger Nilsson som alltså har lite att fundera på.

ooo

Förra Sunnanåforwarden Emma Jonsson flyttar norrut igen. Hon lämnar stackars Bälinge och går till Sundsvalls DFF, även Julia Bhy är på väg från Bälinge till Sundsvall.

ooo

June Pedersen blev för övrigt Piteås andra nyförvärv. Det första var Alviks Lena Blomqvist som ju både Sunnanå och UIK visat intresse för tidigare.

ooo

På tal om UIK. Inget svar från Marta än. Snackade med Britta Åkerlund under kvällen som bland annat sa att jag skulle tänka på att Umeåborna är rätt trötta på att läsa om långbänken, vilket hon ju säkerligen har rätt i. Hon sa även att UIK faktiskt hört sig för hos Fabiano Farah om Cristiane, en statuskoll typ.

– Hur läget är för henne helt enkelt, det är ju väldigt tyst om henne, men han har inte besvarat den frågan, säger Åkerlund.

ooo

Mer damallsvenskt. Nina Hietanen är klar för Hammarby. 18 mål blev det för henne i finska ligan den gångna säsongen.

ooo

Betseles damer får en provspelare på besök. Det är Frida Forsgren från Storuman som ska träna med division III-laget.

ooo

Viktor Lithen och Simon Johansson kan gå från Clemensnäs till division V-nykomlingen Innervik SK. De har i alla fall lagt in en egen intresseanmälan i Innerviks gästbok.

ooo

Missade en grej om Teg tidigare i dag. Förre UFC-målisen Johan Olofsson är nu skriven och klar för Teg.

ooo

Just det. Umeå FC är ju muntligen överens med Simon Mårtensson om 2009. Det blir minst ett tvåårskontrakt meddelar sportchefen Håkan Bäckström. I veckan verkar det också bli hundra procent klart med Timothy McNeil.

– Jag skriver på alla papper senast onsdag. Det är ett treårskontrakt det handlar om och det är bara någon liten detalj som återstår att diskutera, säger McNeil.

Med Holmsundsforwarden inräknad har UFC då klart med 16 spelare för 2009, 8 av dessa 16 är under 20 år! Snittåldern på nuvarande truppen är dryga 21 år vilket får anses vara riktigt ungt och lovande.

ooo

Japp, det var nog allt för i dag. I morgon ska jag på hockey i gamla Delfinen i Luleå men lovar uppdatera bloggen ändå. Ciao.

2 kommentarer

  1. Skellefteå FF har fått nobben från flera forwards därför låter man som man hade tänkt ringa….och att det blivit missförstånd….Pinsamt att inte säga att de båda Robins…ligger/låg långt nere på deras priolista och att man nu börjar få panik gällande alla återbud..Därför har Robins fått samtal nu.

  2. Skellfeteå ff är väldigt oproffsiga,kolla bara hur dem behandlade Petter Augustsson.De ”glömde”ringa och tala om att han inte var aktuell längre.Det är pinsamt uppträdande.Konstigt att ingen vill gå dit.Hoppas Robin och Robin öppna ögon och se vilket skämt förening dem är.Att låtsas och säga att det blev nån miss beror på att alla andra spelare har tackat nej till dem.Det enda dem kör är ”DJURGÅRDEN HIT DJURGÅRDEN DIT.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *