Klar lördagstrio

Det spelas futsal-DM i helgen. Det tar vi i morgon när det är färdigspelat.

ooo

Torgny Gustafsson hade ju tänkt ta ett sabbatsår men nu har han bestämt sig för IFK Umeå. Han och Jörgen Sundberg ska leda division IV-laget kommande säsong.

– Det är en ung och lovande förening med bra ambitioner. Att få jobba med Jörgen känns som en bra lösning och IFK Umeå är en spännande klubb, sade ”Togga” till min kollega Westman i går.

ooo

Precis som bloggen skrev häromdagen så går IFK Holmsunds Johan Råberg till Umeå FC. Mest troligt kommer dock 18-åriga Råberg kommer att lånas ut till Tegs SK.

ooo

Samir Kanlic fick som han ville, alltså Göran ”Knorr” Hallberg som assisterande i Robertsfors IK.

– Då RIK hörde av sig och jag visste att Samir fanns där kunde jag inte tacka nej, säger Hallberg i ett pressmeddelande.

Duon arbetade ihop i Sunnanå 2007 och Hallberg var Kanlic förstaval till assisterande tränare inför 2009.

ooo

PT skriver om att Skellefteåbördiga Maria Åhlund, i Kristianstad den gångna säsongen, är på väg till Piteå IF.  Hon tränar nu med klubben och det finns ett ömsesidigt intresse säger PIF till PT.

ooo

Fifa har ju tagit fem kandidater till titeln årets spelare 2008. På herrsidan fick Zlatan inte plats bland de fem men på damsidan finns givetvis Marta med bland de fem. Även Cristiane och Nadine Angerer, båda i damallsvenskan 2008, är med bland de fem. Fifa-galan hålls den här gången inte före utan efter jul, närmare bestämt 12 januari i Zürich.

ooo

Tips? Mottages tacksamt! [email protected]

ooo

Det var kort och gott allt för just nu.

1 kommentarer

  1. Först fick han sparken från Robertsfors sen Norsjö. Sen gick han till Betsele men där var det bara gamla farbröder och dålig träningsnärvaro.Nu får vi hoppas att det går bättre i IFK för våran lilla ettergadd Togga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *