Måndagskollen

Inget att vänta på. Vi kör direkt.

ooo

För någon vecka sedan sade Håkan Bäckström att Adam Chennoufi och Erik Lundström var de hetaste ”88:orna” för UFC. Men nu har även Jens Sjöström fått ett kontraktsförslag av klubben.

– Det ser bra ut för UFC och jag ser det som ett bra alternativ, säger Jens Sjöström vars 88-kollega Fredrik Isaksson även pratat med UFC.

– Jag har inte fått något kontraktsförslag men däremot har vi pratat lite om ett förslag till kontrakt, det låter intressant. Jag har tjejen i Stockholm och skulle helst spela där nere men det vore jäkligt kul att spela med UFC också när de får så ungt lag som de får nu, säger Ersbodabacken Isaksson.

ooo

Emil Lindgren blev näste man att lämna IFK Holmsund. Han har ritat på för Umedalens IF. Mer Umedalen. Just nu tränar Sandåkerns högklassige Nils Bylund med division II-laget. Inte nog med det, även Skellefteå FF:s Mattias Larsson har tränat med Umedalen som även finns redo att ”prata för sin sak” om Johan Rönnmark eller André Nyberg inte skulle hamna i Ersboda.

ooo

Holmsund har nu åtta spelare kvar i truppen enligt hemsidan men i realiteten är det något/några namn färre. Försökte få tag i Robin Carlsson i Holmsund i dag men det gick inte alls. Däremot meddelade Mats Sjögren, ordförande i Sandviks fotbollssektion, att det inte förs några diskussioner om samarbete.

– Vi samarbetar ju på ungdomssidan redan och har haft ett farmaravtal men vi har inte diskuterat något mer, sade Sjögren när jag snackade med honom.

ooo

Lars Holmlund hade inget nytt att meddela från Ersbodas horisont när jag snackade med honom. Det hade däremot Henrik Sennström och då i avdelningen negativa besked. Det blev nämligen inget provspel med superettanlaget Trollhättan.

– Nej, jag skulle ha åkt dit i veckan men de ringde förra veckan och sa att det inte skulle bli något, de skulle värva lokalt.

Kristianstad då?

– Nej, det blir inget där heller. När de fick reda på att jag hade kontrakt tyckte det att det skulle bli för dyrt att lösa när de även skulle ordna lägenhet och så, säger Sennström som i dagsläget inte har några heta alternativ förutom det Ersboda där han ju har kontrakt.

ooo

Betsele IF har gjort en ny värvningsräd mot Lycksele IF och värvat tre spelare därifrån. Det är 15-åriga duon Adam Lindström och Tobias Göransson samt 22-åriga backen Tom Karlsson. Dessutom är Samba FF:s Hussein Thamir klar för Betsele, han spelade dock ett par matcher för klubben redan den gångna säsongen. Dessutom kommer egna produkten Henrik Karlsson att lyftas upp till A-truppen och enligt Betseles hemsida hoppas de kunna presentera 1-2 namn till innan truppen är spikad. Ska vi gissa på ett sjunde nyförvärv från Lycksele IF? Jag skulle tro det.

ooo

Jo, frimånaden tog slut i dag. Nej, jag har inte gjort någon sammanställning ännu. Den får vi vänta på. Men om ni har tips på spelare som gått under frimånaden, hör av er till mig! [email protected]

ooo

Tack och godnatt.

1 kommentarer

  1. Umedalen=Umegalen??

    Hur tusan kan man tokvärva som man gör i UIF?? Var ska klubbens egna unga spelare lira. Nu tydligen även en 91:a (även om det är tränarns grabb!)
    laget som lirar i sexan är ju mera ett skämtlag med massor av korplirare från typ samba if.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *