FF-förlust mot Luleå

Det blev 1-2 (1-1) för Skellefteå FF i dag i träningsmatchpremiären mot IFK Luleå. Dan Burlin gjorde Skellefteås mål i en match där Djurgårdens André Calisir imponerade.

– Han var väldigt mogen i sitt spel.  Jag hoppas vi kan göra klart med honom omgående, säger FF-tränaren Rainer Eskelinen som även tyckte Emil Lindblad Kernell skötte sig bra på topp.

– Han var riktigt duktig så länge orken fanns. Och i mål var Fredrik Enberg riktigt stabil.

Matti Kilpelä skadad i 20:e minuten (small ihop med Enberg) och då fick unge Olov Bergqvist  hoppa in. Noterbart även att Mikael Berggren kör vidare, trots tidigare besked, och hoppade in i 50:e minuten.

– Han känner sig för och vill vara fullt motiverad om han ska köra men skolan tog inte så mycket tid som han trodde, förklarar Eskelinen.

Mariehemsförvärvet Robin Nilsson lirade in men han avslutade en penicillinkur i fredags och fick vila därför. Nästa träningsmatch för Skellefteå är mot Gif  Sundsvall 22 februari.

Skellefteå FF:s lag 

Målvakt: Fredrik Enberg.
Backlinje fr.v: Petter Gustafsson, Stefan Grenholm, Matti Kilpelä (20), David Bystedt (50) –
Mittfält: André Calisir, Andreas Lindgren, John Eriksson (75).
Anfall: Emil Lindblad Kernell, Dan Burlin, Krister Andersson (50).
Ersättare: Olov Bergqvist (20), Mikael Berggren (50), Fredrik Lundh (50), Sameul Gustafsson (75), Robin Nilsson, Jonathan Johansson.

2 kommentarer

  1. Vahh??Är Samuel Gustafsson med i Skellefteå FF?Är det han som provtränade med Robertsfors och fick nobben så sent som i höstas?Det måste vara verkligen KRIS i Skellefteå FF då han är med och lirar…Vet du nåt vem killen är Ruuth?
    Djupt oroad Skelleftebo.

  2. Slappna av ”Skelleftebo”. Eskelinen har haft Samuel i burträsk, ryktena säger att han provtränar. Vad har det med kris att göra att de vill testa en kille?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *