Ett knä, en blogg, en tränare

Japp. Var börjar vi?

Med Emma Berglund. UIK-försvararen fick en smäll på knäet i cupen i Växjö i helgen och blir borta från full-kontakts-träning i tre veckor. Uttänjt ledband lyder läkardiagnosen.

– Jag ska vara tillbaka och kunna träna till träningslägret i Turkiet (14-21 mars). Men det var ändå tur i oturen att det inte var värre, säger Berglund.

UIK:s säsong börjar om en knapp månad med mjukstart i form av Supercupfinal mot Linköping 22 mars.

UIK krossade för övrigt sitt pojklagsmotstånd på dagens träning och lirar första och enda träningsmatchen på hemmaplan på lördag då de tar emot Sunnanå på Gammliavallen.

ooo

UFC tränade ju som brukligt efter UIK på Nolia i dag. Jag var där och kikade men allt jag hann se var Janne Westerlund som höll ett 20 minuter långt snack.

På tal om UFC så har materialförvaltaren Markus Wikström startat en blogg om livet från insidan. Den hittar ni på följande adress: http://assieme.blogg.se.

ooo

Vad mer? Kanske old-news för vissa men Bolidens FFI har helt klart med tränartrojka enligt deras hemsida. Skyttekungen Johan Strömberg blir huvudtränare och kommer att flankeras av Janne Mäkitalo och David Berthelsen.

ooo

Obekräftade news nu. P-O Hillergren blir ny tränare för Jörns herrar och Fredrik Olovsson, med förflutet i Sunnanå, gör comeback i Jörn.

ooo

Champions League? Sjukaste frisparken av Juninho – igen. Var på Ålarrys och såg andra halvlek av Inter-Man U. Då var ju Inter inte så illa men det där lär ju Man U sopa hem ganska enkelt nu hemma. The Special One får verkligen trolla med knäna, och kanske starta med Cordoba i stället för Rivas och vem som helst förutom Muntari, om Inter ska ha nån chans.

ooo

Alles.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *