UIK-trio till La Manga

F90-landslaget spelar den andra kvalomgången till EM i april. Som genrep och uppladdning inför det drar landslaget snart till La Manga för att möta Frankrike, Holland och Skottland. Tre UIK:are är med i truppen, två 91:or och en 90:a. Det är Emma Kullberg, Emma Åberg Zingmark och Sofia Jakobsson som får åka till Spanien och sedan direkt till Turkiet där ju UIK:s träningsläger inleds 14 mars. Noterbart att 11 av 20 spelare i truppen är födda -91.

ooo

Det går ju lite tungt ekonomiskt för UIK. 1,5 miljon kronor back är en riktig smäll. Snacka om missräkning.

ooo

Var för övrigt i Dragonkällaren i går och joggade lätt tillsammans med kollegan Thomson. Teg körde löpträning där. De hade en hel del skador och Anders Wallerström frågade om vi var lediga i kväll då Teg ska möta Sandåkern på Nolia. Thomson sa att vi kunde spela för varsin femhundring. Då bestämde sig Wallerström för att ringa Björn Bjersing och Daniel Fajers i stället.

I övrigt var det ändå rejält med folk på Tegsträningen där dock nio-tio stycken mest satt och stretchade och inte var med på de tuffaste löpningarna. Veteran-registan Magnus Norén körde på, hans erfarenhet kan behövas när Teg ska upp till malmfälten och tornedalen för tuffa bortamatcher i norrtrean.

ooo

Petter Augustssons Ängelholm slog Seif Kadhims Örgryte med 2-1 i går. Augustsson var inte med men Kadhim spelade hela matchen och har visst blivit vänsterback på ”äldre” dar. Han fick beröm på Örgrytes hemsida och här har ni en webb-intervju med honom: http://oistv.umtv.se/film/891

ooo

Annars? Inte mycket nytt. Klassisk Champions League-insats av Liverpool mot Real och ånyo VM-final-fullt på Ålarrys.

ooo

Nu längdstafett. Stor risk att Britta Norgren klappar ihop på andrasträckan. Jaja. På återhörande.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *