”Blodsmak på varje träning”

Slog en pling till David Myrestam som får möta sina gamla lagkamrater i Umeå FC imorn då Gif Sundsvall tar emot UFC på Norrporten Arena. Han var laddad.
– Mycket laddad. Jag ska lira från start och det blir kul att se vem jag får emot mig. Jag har snackat en del med Mackan (Markus Wikström) och han har hotat med att de har ett pris på mitt huvud, haha, säger Myrestam.
Vad kör ni med för lag?
– Ganska ordinarie. I den förra matchen var det ju mycket yngre. Nu ställer vi upp med ett bra lag, det bästa vi får ihop.
Hur trivs du i Sundsvall?
– Skitbra med allting. Det har löst sig bra med bostad och jag trivs skitbra med laget också.
Hur har det fotbollsmässiga varit?
– Första två veckorna var det stor skillnad, jag hade blodsmak i munnen på varje träning, det är högre tempo. Det är mycket hårdare träning också, vi kör två pass per dag oftast och tyngre styrketräning än vad jag är van vid. Men nu har jag börjat komma in i det och jag kommer vara i mitt livs form i sommar om kroppen håller ihop.
Inga skador än då?
– Jag har lite problem med en ledkapsel vid fotknölen och har käkat piller, smörjt, fått laserbehandling och nu har jag tagit en kortisonspruta. Men den här matchen är bara att bita ihop till.
Hur ser Giffarna ut i allmänhet då?
– Det känns bra, jag tycker det ser bra ut. Jag har ingen erfarenhet av lag i superettan men det har då varit ett ordentligt kliv upp jämfört med i UFC.
Ni har fått in Jonas Wallerstedt på topp nu också?
– Ja, han spelar sin första match imorgon är det tänkt.
Vad tror du om UFC då?
– Det ser ju bra ut. De har fått in bra nyförvärv och laget ser bättre ut än på många år, det blir roligt att möta dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *