Skador och kjolar

Vi börjar med korsbandsskadan i Umeå Södra. Det är strikern Vanessa Mångsén som dragit på sig en sådan. Dock en godartad. Det var i förra veckan hon skadade knäet under en anfallsövning och magnetröntgen visade på en meniskskada och att delar av korsbandet var skadat. Men det var inte helt av…

– Läkaren trodde på rehab i fyra veckor och sedan kan jag vara med på fotbollsträningen igen, sade Mångsén till min kollega Bålfors tidigare i afton.

ooo

Mer skador. Marcus Perjus har haft en eländig start i Ersboda SK. Den överansträngning i magmuskeln han trodde ådragit sig kan vara ljumskbråck enligt läkarna. I så fall väntar operation. IFK Holmsunds-förvärvet har fått remiss till röntgen och efter det lär nytt besked komma.

– Inte den start man vill ha i en ny klubb. Just nu känns vårsäsongen långt borta men man ska inte måla fan på väggen än, säger Perjus.

ooo

På tal om Ersboda. Såg en kommentar om Fredrik Isaksson. Got no news for you där. Får ta det under helgen.

ooo

Ni kanske såg bilderna på Johanna Frisk i Los Angeles Sol-kjol. Det är ju Puma som designat det shortsalternativet till WPS-lagen.

Puma sponsrar ju även Umeå IK. UIK fick chansen att kika på ”innovationen” men de tackade nej till att spela 2009 års säsong i fotbollskjolen.

– Det skulle kännas konstigt, konstaterar Ramona Bachmann.

Indeed.

ooo

dsc00310.JPG

Både UIK:s och UFC:s omklädningsrum på Gammliavallen har för övrigt pimpats upp lite. Tjusigt klubbmärke på en kortsidan i UFC:s rum och i UIK:s dito har väggarna svartmålats och skåpen guldsprejats där man sedan skrivit dit UIK:s alla meriter och segrar. Tjusigt det med.

ooo

Gammliavallen spelklar och nu har konstgräsen i Skellefteå och tinat upp. Guldvallen i Skelleftehamn klar för spel och Norrvallen ska öppna på måndag.

ooo

Well. Det var allt för mig i afton. Återkommer kanske med en rapport i morn med lite träningsmatchrapporterande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *