UFC-ledning i halvtid

Gif Sundsvall-Umeå FC visas på nätet. Rätt taskig kvalité (kameran verkar nästan vara placerad i Umeå) men lika fullt går det att kika på matchen. Så för er som vill kan ni gå in på www.gifsundsvall.se och titta på andra halvlek.

UFC leder med 1-0 efter första! Jag såg bara sista 25 och där såg UFC ut att ha hyfsad koll på läget. Giffarna hade absolut mest boll men skapade inte så förtvivlat mycket, av vad jag kunde uppfatta. Enligt kommentatorn hade Giffarna haft en par riktigt bra lägen första 20 dock.

Målet kom i typ 37:e minuten då Simon Mårtensson snodde bollen av någon på vänsterkanten, gick ner till kortlinjen och spelade snett inåt bakåt till Jonas Nilsson som enkelt kunde lägga in bollen.

UFC:s startelva verkar vara denna: Vladimir Sudar – Hampus Wallgren, Jesper Törnkvist, Janne Jonsson, Jonathan Jonsson – Magnus Henrysson, Fredrik Wennebro, Erik Lundström, Jonas Nilsson – Simon Mårtensson, Andreas Hermansson.

Alltså två killar som lirade i fyran i fjol i backlinjen samt två division II-förvärv offensivt. Intressant. Nu piper jag i väg till Gammliavallen för UIK-Sunnanå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *