Isaksson och Ersmark

Det var ju någon som frågade om Fredrik Isaksson, Ersbodabacken, i förra veckan. Nu är det kollat – men inte klart. 21-åringen kommer inte att flytta till Stockholm och Gröndal. Och nu står det som bekant mellan Umeå FC och Ersboda SK.

– Jag pratade lite snabbt med Håkan förra veckan och han skulle återkomma, det var lite som skulle kollas upp. Det vore jättekul att spela i UFC men går det inte så går det inte, säger Fantastiska Fyrans fjärde medlem.

Från Umeå FC:s sida meddelar Håkan Bäckström att Isaksson mest troligt får besked under tisdagen.

ooo

Om han skulle gå till UFC och få lite speltid kan han matchas i gång i sin moderklubb Ersmarks IK. Division IV-laget blir Umeå FC:s nya farmarklubb sedan både Sandåkern och Teg hamnat i trean på äldre dar. UFC kan dock fortfarande ha utlåningsavtal med Sandåkern och Teg.  

ooo

Umeå IK blir lite färre spelare på träningarna de kommande två veckorna. Lisa Dahlkvist, Ulla-Karin Rönnlund, Anna Paulson, Madde Edlund, Johanna Rasmussen och Maija Saari har samtliga dragit till Algarve Cup och Ramona Bachmann har åkt på landslagsläger med Schweiz. Även nye tränaren Mika Sankala har åkt till Algarve tillsammans med sina nya tränarkollegor i damallsvenskan.

Snart åker även Sofia Jakobsson, Emma Åberg Zingmark och Emma Kullberg söderut, nämligen till La Manga där F90-landslaget lirar tre landskamper med start om en vecka.

ooo

En övergång nu. Det handlar om Umedalens målvakt Filip Linder som har gått till Obbola IK.

ooo

Gonatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *