Några träningsmatcher

Lite träningsmatcher så. Många sura kommentarer förra veckan då det uteblev referat från någon division II-träningsmatch.

I dag möttes Mariehem-Umedalen. MSK vann med 4-1 (1-1) efter tre mål av Suat Sari och ett av Göran Lundgren.

– Vi var väl lite vassare och fick lite bättre lägen. I träningsmatcher är alltid några spelare borta i varje lag men för oss är det viktigt att spela in alla nya spelare, säger MSK-tränaren Jonas Wikström.

Efter Erik Rahms knäskada fick nu Stöckeförvärvet Erik Johansson, född -89, spela mittback.

– Han är en oerhört spännande spelare och var fantastiskt bra. Roligt också att Gustav Elgh, en 91:a, var så bra. Han gick in och gjorde det lilla extra, han är en offensiv spelare som vi gärna ser ska ta Arestavs plats, säger Jonas Wikström nöjd med matchen.

Andreas Forsgren gjorde Umedalens mål, Henrik Folkesson utgick i mitten av första efter en fotledsskada. Osäkert hur allvarligt det är.

ooo

Umeå Södra kryssade mot Östersund. Viktoria Forsmark gjorde Södras mål i första halvlek, sedan kvitterade Östersund i slutet av andra till 1-1.

Tränaren Torbjörn Nordström var inte själaglad efter matchen.

– Vi gjorde en relativt bra första halvlek med mycket bollinnehav. Inför andra pratade vi om att bryta mönster och bli mindre statiska. Det blev nästan tvärtom och vi var otroligt slarviga i vårt passningsspel. Alla kan faktiskt bättre, det ska vi visa mot Piteå nästa helg.

ooo

Har inte fått tag i Christer Oscarsson men hans Mariehem mötte MSK:s P93-94 och spelade 0-0 mot dem.

ooo

En försmak av division IV södra nu. Sörfors slog Hås FF med 4-0 (3-0). Joakim Åström, Christian Eriksson, Daniel Eriksson, Daniel Hampusson meddelar fjolårssommarens gästbloggare Joakim Bålfors som inte var sen att nämna att han minsann hade två assist och ett andraassist till Sörfors mål.

ooo

En annan försmak av division IV. IFK Umeå-Betsele delade på poängen på Dragonen i Umeå i dag. 2-2 slutade matchen där Thomas Strömgren gjorde båda Betseles mål, allt enligt lagets hemsida.

ooo

Division II igen. Robertsfors IK torskade 0-2 mot seriekollegan Bodens BK i dag. Målen kom i 73:e och 81:a minuten. Enligt en liverapport på Bodens hemsida hade Robertsfors knappt en enda målchans. Morris Lewis skadade sig tidigt i matchen och tvingades utgå.  

ooo

Får återkomma med fler resultat och matcher i morgon.

1 kommentarer

  1. Ersmark-Obbola 1-6

    obbolas målskyttar Andreas Nilsson 3
    Tobias Mårtensson 1
    Stefan Ågren 1
    Niklas Björnehall 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *