VF-coachen-nyhet

VF-coachen-sidan har begåvats med en ny funktion. Om ni nu klickar på en spelare så kommer det då upp hur många och vilka lag den spelaren är med i. Sen kan ni kika vilka som valt just den spelaren till sitt lag. Bara att testa! 293 lag just nu förresten. 300-gränsen närmar sig och Hanna Ljungberg fortsätter att vara hetaste spelaren och Umeå FC är det hetaste laget med hela sex spelare på topp-tio-listan!

ooo

La ju ut en länk till webb-tv med Petter Andersson tidigare. Hans gamle landslagskollega Mikael Dahlberg är också med på webb-tv nu inför kvällens derby mot Hammarby. Ni hittar klicket nedan. Mycket snack om Jan Tauer där.

http://www.expressen.tv/Sport/allsvenskan/1.1539271/chanko-och-dahlberg-ger-dig-svaren-om-derbyt

ooo

Ciao.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *