Onsdagsförmiddag

Det blev onsdag innan jag hann få ut något här igen. Jaja. 5-2 till UIK i går. Snacka om islossning. Fem olika målskyttar dessutom. Inte illa. Nu är tåget lite i rullning i alla fall. Synd kanske att serien nu tar uppehåll fram till 1 maj (2 maj för UIK, 3 maj för Sunnanå). Efter landslagspausen väntar i alla fall Kopparbergs/Göteborg hemma för UIK, ny toppmatch alltså.

ooo

I dagens pappers-VF kör vi förhands på Mariehem SK inför division II-starten till helgen. Kolla in pappers-VF om ni är sugen att läsa det alltså. Erik Johansson, nyförvärvet från Stöcke, är ”Utropstecknet” i MSK-truppen. Kanske något att tänka på till VF-coachen.

ooo

På tal om förhands. Verkar som min gamle lagkamrat Andreas Forsgren ska vara Umedalens ansikte utåt i VK inför säsongen. ”Fogga” var då i alla fall ute med en av deras fotografer i går och skulle förevigas.

ooo

På tal om VF-coachen. Nu finns en ny funktion inlagd. Om ni klickar upp till exempel division II damer så kommer det till höger att ligga ”Mest valda spelare” i den divisionen. Samma gäller för om du klickar upp ett specifikt lag, i Norsjö IF är till exempel Jonas Dahlberg mest vald, 8 lag just nu.

ooo

Det var allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *