Ersbodas trupp uttagen


Ersboda SK körde sin sista träning i afton inför Årets match, den tv-sända cupdrabbningen mot IFK Göteborg.

Marcus Perjus var tillbaka i träning och ska börja rulla i gång, sedan får han se om det håller. Johan Rönnmark och Björn Sjöberg tränar sedan en tid tillbaka men de är inte med i 16-mannatrupp inför Göteborgsmatchen. Den ser ut så här.

Truppen: Erik Wännström, Erik Wallgren, Andre Nyberg, Petter Risberg, Viktor Holmlund, Kennet Andersson, Nordell, Christoffer Johansson, Robin Åberg, Henrik Sennström, Markus Wahlström, Mattias Öster Waara, Eric Appiah, Simon Johansson, Alexander Ristiniemi, Daniel Larsson.

Erik Wännström kommer att vakta kassen. I övrigt avvaktar tränarduon Örjan Andersson/Stephan Kullberg med startelvan.
– Jag ska hem och titta på andra halvlek av Hammarby–Göteborg nu och se vad man kan se där. Men vi kommer inte lägga upp så mycket taktik efter dem, de ska få rätta sig efter oss. Det känns som vi kan för lite om dem och de kan säkert inget om oss, säger Örjan Andersson inför matchen.
Hur bedömer du chanserna till en skräll?
– Vi ska försöka vara lite extra noggranna och sedan får vi se var det hamnar. Chanserna är ju små, räcker det inte till är det ingen som blir jättebesviken men vi ska försöka ta den lilla chans vi har.
Bra drag på träningarna i veckan kan jag tro?
– Ja, det har varit riktigt bra fart. Och vi kommer ju ha fem man utanför startelvan som tycker att de borde spela och även fem utanför som tycker de borde få sitta på bänken i alla fall.

ooo

På tal om Göteborg. De vann ju mot Hammarby borta i afton. Robin Söder gjorde matchens enda mål. Men vilket mål sedan. Supertalangens 1-0-skott fullkomligen dröp av klass. Ett lätt pet åt sidan, sedan borrade han bollen från straffområdslinjen över Hammarbymålvakten in i bortre delen av målet. Sjukt snyggt. Kolla in det på sportsändningarna i afton.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *