Trestegsraket

Allvarligt talat. Ni bryr er ju antagligen inte om det här men nu hade jag ju skrivit hela det här inlägget en gång och när jag tryckte på ”publicera” hängde sig datorn. Helt osparat inlägg. Måttligt roligt så här på torsdagskvällen.

Nåväl. Sista delen i torsdagkvällens trestegsbloggraket kommer här då.

ooo

Emma Kullberg, Emma Åberg Zingmark och Sofia Jakobsson lirade hela matchen mot Polen i afton i EM-kvalets andra runda. Men det hjälpte ju inte. UIK-trion och Sverige fick 0-0 mot polskorna.

ooo

David Myrestam lirade 90 minuter då Gif Sundsvalls Återtåg tuffade vidare med 2-0 hemma mot Assyriska. Sju av nio poäng på tre matcher är en godkänd start i superettan.

ooo

Petter Andersson åker ”hem” till Groningen i Holland nu för att fortsätta sin knä-rehab där.

ooo

Dan Burlin tar ut sitt VF-coachen-lag i morgondagens tidning. Skellefteå FF:s egen mittfältsmaestro har ett norrdominerat lag. Men en Robertsfors IK-back smyger sig in i backlinjen och på mittfältet återfinns en Umeå FC-lirare. I anfallet är det tänkt att en Sunnanåspelare och en Sörböleforward ska ösa in mål.

ooo

På tal om VF-coachen. 377 lag när jag kollade senast. Ska vi hoppas på 400 innan helgen?

ooo

I morgondagens tidning kan ni även läsa om en Norsjöspelare som drar på sig skorna igen och lite annat inför helgens division III-premiär på herrsidan.

ooo

En helt annan grej. Dalmasen Lasse Nilsson sponsrar UFC:s och SFF:s seriekonkurrent Brage IK.
http://www.ettanfotboll.se/news_show_svenskproffset_sponsrar_brage.html?id=6784019
 

ooo

På lördag möts Sverige-Brasilien på (Nya) Gamla Ullevi i Göteborg. Anna Paulson vet hur man stoppar Marta.
– Man ska spela tufft mot Marta, hon är ganska lätt att få ur balans. Ligga nära, men inte för nära, då viker hon av och vänder mot annan yta. Men hon är unik med den teknik i fart med boll hon har, så det är inte lätt.

ooo

Skrev ju om det i ett tidigare inlägg men…här är killen Ersboda ska stoppa på lördag (hoppas, hoppas han lirar bara). Det kan i vilket fall behövas ett lycka till !

http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.961781

ooo

Nu ger jag mig för i afton.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *