Fajers-skada och UFC-knä

Förre UFC-mittfältaren Daniel Fajers har fått en trist start i sin nya klubb Sörfors IF. Han kan nämligen missa hela vårsäsongen efter en knäskada som han ådrog sig efter ett motlägg i matchen mot Gimonäs UIF förra helgen.

– Jag spelade färdigt matchen och det var först på kvällen det började stelna till. Jag har tänjt ut inre ledbandet i knät. Jag ska på återbesök 4 maj men räknar med att vara borta några månader. För två år sedan tänjde jag ut yttre ledbandet och var borta i tre månader, så jag siktar inte på så mycket spel på våren, säger Fajers, i skrivande stund VF-coachen-uttagen i 21 lag. Kan vara läge att byta.

ooo

UFC-mittfältaren Olle Andersson fick däremot ett glädjande knäbesked i dag när han var på undersökning på Idrottsmedicin.

– Först trodde de att korsbandet var uttänjt men i dag sa de att meniskerna blivit lite mosade och att det har svullnat upp lite kring dem. Läkaren jag träffade i dag sa att jag skulle räkna med sex veckor innan svullnaden var borta och det har ju redan gått tre, säger Andersson.

– Jag ska köra styrka, cykel och lite joggning i tre veckor nu och sedan ska jag förhoppningsvis kunna köra fotboll efter det.

ooo

Allt för nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *