Mariehem värvar från Brynäs

…utan Stefan Dahlberg. Han återvänder till moderklubben till höstomgången.

– Det blev klart i söndags och han ska köra med oss från sommaruppehållet. Han är ju en gammal mariehemmare och det är roligt att få tillbaka honom, säger Mariehems Håkan Arestav.

Mittfältaren Dahlberg lirar just nu division III-fotboll med Brynäs i Gävle.

– Jag flyttar tillbaka till Umeå i sommar. Det känns grymt kul att komma tillbaka till Mariehem, senast jag spelade där var 2001 vilket var Ludvig Bohlins första A-lagssäsong, säger Dahlberg som efter 2001 gjort sju säsonger i IFK Holmsund och nu den senaste tiden lirat med Brynäs.

ooo

En kortis till. Ett träningsmatchresultat från aftonen. Sörmjöle/Hörnefors-Stöcke 8-1. Eric Isacson hängde tre, Martin Bjuggstam tre, Anton Holmlund ett och Simon Ruuth ett för oss. Stöckes mål gjordes av Jörgen Johansson.

ooo

Mer än så får ni inte i afton. Ciao.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *