Shane White drog hem

Det blev ingen lång sejour i Mariehem för Shane White. Plymouth-mittbacken anlände till Umeå i måndags. Och hade dragit från hotellrummet och åkt hem när Mariehem skulle hämta honom till seriepremiären mot Alvik (som han inte skulle spela) i lördags.

– Vi fick lite signaler under veckan att han inte trivdes men när vi pratade med honom själv i torsdags kväll så sa han inget. Men det är väl inte alla 18-åriga grabbar som fixar att komma till ett nytt land, säger Håkan Arestav i Mariehem.

Tanken var att 18-årige White skulle lira med MSK under våren för att sedan åka till Belgien och ett proffsliv där.

– Han var i Belgien i vintras men då hann de inte få honom spelklar innan transferfönstret stängde i januari. Han har en stående inbjudan att komma tillbaka dit men hans enda chans till tävlingsmatcher nu under våren var att spela i en amatörliga, säger Arestav som fick göra hastigt bokslut i affären.  

– Det var inbokat ett flyg hem 13 juli men nu hade pappan betalat biljetten hem.

ooo

På tal om Mariehem SK och Arestav. Robin Arestav fortsätter att visa sin målnäsa. Han gjorde mål för andra seriematchen i rad för Hammarby TFF i division II södra Svealand. Hammarby slog Köping med 2-1 och Arestav gjorde 1-1-målet i 35:e minuten. Han blev sedan utbytt i 64:e minuten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *