Mitt VF-coachenlag

Det ojades och stojades en hel del på redaktionen i dag när vi på sporten skulle ta ut varsitt lag som presenteras i tidningen i morgon. Niklas Westman satt med 350 000 kronor och fyra spelare kvar till en början. Det går ju inte. Faktiskt fysiskt omöjligt att lyckas då. Men efter lite tandagnisslan blev även han klar. Jerry Lindkvist döpte inte oväntat sitt lag till Tottenham och Daniel Bergeman satt i telefonkö till norrfyran-experter under ett par timmar för att hitta de där okända, sjukt undervärderade guldkornen alla vill hitta.

Nåväl, lagen kommer i tidningen i morgon. Men eftersom det är fredagkväll så tänkte jag redan nu bjuda er på mitt lag. Jag har i och för sig tänkt göra två stycken, men det andra kompis/kult-relaterade laget kommer senare. Här är då min förstaelva och det är samma priser som gällt för mig som alla andra. Inga bosmans här inte. Tyvärr.

BLOGGENS ELVA

Målvakt
Marcus Krutzen
Kommentar:
Vem är det egentligen som har satt priserna? 100 000 spänn för ett söderfyran-topplags målvakt? Do believe the hype. Ett kap. Tackar.

Back 1
Louise Sahlman, 1,750,000
Kommentar:
1,75 miljoner kronor. Dyrt kan tyckas men UIK/Vännäs ytterback gjorde två mål i premiären. Skyttedrottning i fjol som forward. Omskolad nu och damtvåans egen Dani Alves. Men jag misstänker även att hon, med sina sniperkvalitéer, i desperata lägen kan skickas upp på topp under säsongen. Rykten säger att hon ska till USA till hösten. Det är då det. Under våren kommer hon nog inbringa många fina poäng.
Back 2
Simon Ruuth – 350 000
Kommentar:
Egentligen ett stort nej, nej. Han är ju nämligen skyhögt före mig i Antalet valda lag-listan. Men för familjefridens skull, plus att lillebror i år för första gången under karriären får följa med upp på hörnor och inte bara stå och såsa på mittlinjen.
Back 3
Tom Karlsson – 350 000
Kommentar:
Spelskicklig mittback i lirarlaget Betsele. Ett mål i premiären. Billig. Ger utrymme för satsningar högre upp.
Back 4
Jesper Berglund – 200 000 kr
Kommentar:
Ny i Umedalen. Billig. Skapar utrymme för satsningar högre upp i banan. Han med.

Mittfältare 1
Tomas Ruuth – 400 000
Kommentar:
Allvarligt. Min första och sista chans att figurera i en drömelva. Jag måste ju ta ut mig själv. Det bereder ju även plats för andra, dyrare spelare, att glänsa i VF-coachen. Ungefär som min roll på planen.

Mittfältare 2
Hanna Ljungberg – 1 650 000
Kommentar:
Har börjat hitta både sin roll och målet. Det räntar bra med mittfältsmålskyttar i damallsvenskan. Dessutom har den uppmärksamme uppmärksammat att UIK två matcher första VF-coachen-veckan, en mot slagpåsen Hammarby. Många mål från Ljungbergs sida kan ge tätkänning i hela tävlingen efter första veckan.

Mittfältare 3
Lisa Dahlkvist – 1 450 000
Kommentar:
Straffskytt i UIK. Två mål redan. Det kommer mera från ”Dala”. Särskilt den här veckan då UIK har dubbla matcher.

Mittfältare 4 – 250 000
Ludwig Lindström
Kommentar:
Kanske har Moröns mittfältare redan gjort sitt mål för säsongen. Men han är billig och skapar utrymme på topp.

Forward 1
Leo Englund – 1 950 000
Kommentar:
Kvicksilvret från Sunnanå levererade redan i premiäromgången. Jag tror Englund kommer göra kring 20 baljor i år i ett orutinerat men giftigt lag.
Forward 2
Thomas Strömgren – 2 550 000
Kommentar:
Killen som inte vet hur det känns att snitta mindre än ett mål per match. VF började redovisa skytteligor för alla serier 2004. Strömgren har inte gjort under 20 mål sedan dess. Mest pålitliga herrmålskytten i länet. Given.  

Totalsumma: 11 000 000 kronor. Såklart.

ooo

Så. Totalt 529 lag registrerade just nu. Missa inte chansen om ni fortfarande inte tagit ut något lag.

ooo

Och vad säger ni förresten om mitt lag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *