Norsjö värvar

Norsjö har ju redan inlett säsongen på ett strålande sätt. Inte lär det bli sämre nu när de har värvat två hemvändare till Rännarn. Det handlar om Pär Vidmark och David Nilsson som båda lirat med Spårvägen i Stockholm de senaste åren. Vidmark finns faktiskt med i truppen mot Hemmingsmark redan i morgon, rapporterar Norran.

ooo

En helt annan grej. Vi lirade ju UFC:s företagscup med VF förra veckan. Vi blev offer för två-poängs-systemet när vi obesegrade vann gruppen men inte lyckades skrapa ihop tillräckligt med poäng för en finalplats.

I alla fall. UFC:s videokung Martin Wiklund var där med kameran. Ni kanske redan sett det här inslaget med min chef Westman, om inte – kolla in det och notera hans tysta sågning av Tobias Thomson. För enligt Westman räknas tydligen inte spel i norrfyran med Malå som att vara ”aktiv”.

http://www.youtube.com/watch?v=j_bpQE1K7KQ&eurl=http%3A%2F%2Fufc.se%2Fmodule.asp%3Fmod%3Dbasepronews.news%26ARG%3D3548&feature=player_embedded

1 kommentarer

  1. Bra för NIF men David Nilsson har väl ändå spelat i Norsjö ända fram till den här vårsäsongen då han spelat i spårvägen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *