Mihajlovicmål mot Umedalen

Back in black med några korta.  

ooo

Såg andra halvlek av Umedalen–Anundsjö i dag. Gustaf Persson stekhet i matchen. Han gjorde ettan för Umedalen, tryckte dit 3–2 (efter en tavla av Anundsjös målvakt) och ordnade sedan en straff på bästa Steven Gerrard-vis, det vill säga kom först på bollen, petade den framåt och slutade sedan lyfta benen när han sprang. Men straffen var hur som solklar och Kristoffer Bjuhr hade inga problem att förvalta den, (vilket var bra för Bjuhr som fick revansch på sig själv eftersom det var han som tappade markeringen totalt när Anundsjö kvitterade till 2–2).
Anundsjös målvakt Dejan blev för övrigt utvisad i samband med straffen efter sitt andra gula. Mer för övrigt. Goran Zdravkov gjorde ett frisparksmål i Sinisa Mihajlovic-klass då han borrade in 3–4-reduceringen med vänstern från 25 meter. Klass, klass, klass.
ooo

Umedalen imponerade väl direkt inte stort i matchen men tog en trea. Gott så. Oskar Edholm fick för övrigt utgå på grund av skada i mitten av andra.

ooo

Fortsatta High Chaparal-resultat i övrigt i tvåan. Mariehem slog serieledande Piteå och Sollefteå naggade Boden på poäng. Galet.

ooo

För alla som undrar och inte varit där. Gammliavallen har börjat rivas upp. Så här ser det ut live: http://gammliakameran.net.umea.se/view/index.shtml

ooo

Till sist. Den roligaste sammanställningen på förra sidan midsommar finns på länken här: http://vif2.blogg.se/2009/june/mindre-smickrande-statistik.html

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *