Burlin till Djurgården

Så var dem fem stycken i Djurgården. Fem Västerbottningar. Dan Burlin lånas ut till Djurgården resten av säsongen.
– Otroligt kul och inspirerande, sa han när jag pratade med honom i telefonen.

Redan på dagen när jag gjorde en grej inför tidningen imorgon och pratade med Rainer Eskelinen. Då hävdade han att det var klart.

– De har ju redan sett honom så många gånger så han räknar vi inte med längre.

Det hade herr Eskelinen helt rätt i. Tydligen var klubbarna snabbt överens och idag, torsdag, var det upp till Burlin att bestämma sig. När jag fick tag på Jeglertz strax efter sju så visste han fortfarande inte att det var klart.

Men när jag hade bekräftat det för honom så sa han:

– Det känns jättebra. Dan är både kreativ samtidigt som han är en hårt arbetande mittfältare. Han kommer att bidra med kraft och tyngd.

Samtidigt som vi kan glädjas åt att ännu en länsspelare får chansen att prova sina vingar i allsvenskan så måste man undra vad som kommer att ske med Skellefteå FF. Tre poäng upp till säker mark och nu har man tappat sin mittfältsmotor

Om jag fattade Rainer rätt så jobbade man hårt för att ta in någon utifrån.

***

I övrigt kan den vikarierande fotbollsbloggaren nämna att förre Robertsfors- och Skellefteå FF-liraren Mattias Larsson provtränar med Mariehem SK. Igår spelade han 60 minuter i träningsmatchen mot norska Skjervoy IL som Mariehem vann med 2-1. Målskyttar Suat Sari och Rikard Bojang.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *