Lite UFC-nytt

Jag går in och gästbloggar lite åt herr Tomas Ruuth när han har välförtjänt semester och där vi kan konstatera att helgens heta fotbollshöjdare känns som UFC:s hemmamöte mot Gröndal. UFC har häng på andraplatsen och direkt går pulsen upp några grader i fotbolls-Umeå.

UFC-tränaren Janne Westerlund är dock sparsam med förväntningar.

– Det låter förstås som världen klyscha att ta en match i taget. Men faktum är att om vi koncentrerar oss på den aktuella matchen och ingenting annat brukar det oftast bli en bra konsekvens av det, sa Westerlund till bloggen.

Janne har annars inför söndagen sitt största huvudbry i hur han ska formera mittfältet.

Erik Lundström har ljumskproblem och lär inte spela. Rikard Eriksson är avstängd efter sin utvisning senast mot Carlstad. Dessutom är Sasha Hakami (ljumske) och Jonathan Jonsson (fot) också tveksamma till spel.

– Vi får se hur det ser ut efter träningen ikväll, då ska jag ha startelvan klar, sa han till bloggen.

Matchen spelas för övrigt på Umedalens IP på söndag eftermiddag.

– Men det är inga problem för oss, vi är vana att åka omkring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *