Operation överlevnad

Liksom Roy Keane markerade sin närvaro med ett dussin dobbar i knät på Alf-Inge Haaland gör jag mitt för att inte fotbollsbloggen ska falla i glömska. Det finns massor av kvalitetssaker att plocka upp, vända och vrida på, förfäras och imponeras av – men låt oss vänta ett tag. Låt oss vänta tills i morgon kväll när vi vet mer om Skellefteå FF:s kamp om överlevnad.

Först lutar vi oss tillbaka och njuter av ännu ett stycke i symfonin vi kallar division I Norra. Forward, strax ovanför nedflyttningsstrecket, kommer på besök och räcker inte det som anledning till att hitta till matchen så hittar ni en annan i statistiken:

Skellefteå FF har inte förlorat på hemmaplan på över två månader.

Nämn inte att det handlar om bara tre matcher, så skakar säkert närkingarna redan vid grindarna till Fortress Norrvalla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *