Umedalen värvar

Division II-laget Umedalen tappade ju Mohammed Abdulkadir nyligen till Bodens BK. Nu har man förstärkt upp truppen, dock inte med en anfallare utan med en mittfältare. Det är 20-årige Jacob Hahrs som skrivit över. Han kommer från division III-laget Växjö BK, beskrivs som en spelskicklig mittfältare och har i år stått för fyra mål, tre assist och två varningar på 14 matcher för Växjö.

Vad han studerar? Ekonomi.

Så här skrev för övrigt Smålandsposten om Hahrs flytt för en dryg månad sedan: http://www.smp.se/sport/jakob-hahrs-lamnar-vaxjo-bk(1449282).gm

2 kommentarer

  1. Vilket jävla tryck de är på bloggen nu alltså, ni måste ju ha skrivkramp?

    Nä, lägg ner detta. Man blir ju bara besviken om man jämnför frekvensen från förr.

  2. Tegs div VI-lag har konsekvent brutit mot farmarklubbsbestämmelserna i årets serie ryktas det om. Förbundet verkar vilja lägga locket på. Är det inget för bloggaren – journalisten ? – att gräva i??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *