Mambo Mumba och skador


Då var det tisdagkväll och dags att sammanfatta skadeläget.
Vi börjar med UIK, dom landade i Umeå på tisdag morgon och på onsdag väntar Djurgården hemma i damallsvenskan i en halvtidsföreställning i Champions league-semifinalen.
Anna Paulson kommer dock inte vara med mot Djurgården. Hon måste in i knäet och gräva. ”Påla” har plågats av smärtor i ett par års tid och nu gör en cysta att smärtan blir sprängande. Därför fick hon i går göra ett ingrepp för att fixa till det. Vilan efteråt ska vara två-tre dagar och det är bara att hoppas att det inte blir längre för UIK:s del, Paulson behövs minst sagt mot Lyon på söndag.
Emma Kullberg tar nog ”Pålas” plats i startelvan mot Djurgården.
ooo
UFC då inför seriepremiären på söndag? Jo, snackade kort med Robert Mambo Mumba i dag om hans seninflammation i foten.
– Jag kan inte säga så mycket nu. Det gör fortfarande ont och har inte blivit bättre sen i lördags mot Mariehem. Jag hoppas kunna spela på söndag men jag måste ge det tid och se hur det känns, sade Mambo Mumba till Bloggen.
ooo
Övriga skadeläget i UFC?
Typ så här (efter ett snack med UIK:s sjukgymnast Andreas Eriksson).
Timothy McNeil – Fraktur i mellanfotsbenet, gipsad nu och i tre till fem veckor till. Det ska göras en röntgenkontroll om tre veckor typ.
Johan Larsson – Problem kring höger höftböjare och ljumske. En överbelastningsproblematik. De hoppas att hans ka kunna vara tillbaka i träning inom kort, söndagens premiär kan vara lite väl tajt i tiden.
Andreas Utterhall – Ryggproblem.
Robin Nilsson – Var magsjuk mot Mariehem, inget värre än så.
Simon Mårtensson – Fraktur i handen och nu ett spökande knä, oklart hur länge han är borta.
Typ så. Tror inte att det var några mer skador än så. Vet dock inte om det hände något på kvällens träning.
Det var allt för i dag.
ooo
VF-coachen? UFC-vibbar där med. Erik Lundström verkar mest populär just nu. När jag lägger in det här inlägget så är han vald i tio av 47 registrerade lag.

1 kommentarer

  1. Riktigt kul och uppskattat att bloggen är igång igen. Solen skiner (för det mesta) och det vankas seriepremiärer, livet är skönt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *