Positivt genrep för Skellefteå FF

FOTBOLL, TRÄNINGSMATCH
SKELLEFTEÅ FF – IFK LULEÅ 3-1
Mål, S: Goran Zdravkov (26), Jonas Desai (55), Linus Almqvist (60).

Skellefteå FF fick ett väldigt positivt svar från den sista träningsmatchen inför nästa helgs division II-premiär. Laget klarade av att hålla sin höga, offensiva press man tränat på hela försäsongen och höll dessutom tätt bakåt – något laget haft stora problem med tidigare.

– Det är skönt vi klarar att hålla tätt och inte släpper till mycket. Vi fick vara det spelförande laget och gjorde en bra match, säger FF-tränaren Claes Grenholm.

Division II:s bästa spelare de två senaste säsongerna, Skellefteå FF:s Goran Zdravkov, stod för matchens första mål då han satte ett långskott i den 26:e minuten.

Långskottens afton

Men det tog inte slut där – både Jonas Desai och Linus Almqvist svarade för två vackra mål från distans, Almqvist kom på en frispark från 25 meter.

– Det var snygga mål och vi tod till vara på chanserna och fick spela mycket på motståndaren planhalva, konstaterade Grenholm.

Många FF-spelare utmärkte sig den här dagen. Bäst var Jonas Desai som, för dagen, var placerad som centerforward. Fler bra var Emil Lindblad Kernell, Linus Almqvist, Goran Zdravkov, Matti Kilpelä och högerbacken Emil Pettersson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *