Strömgren till LIF?

Enligt en säker källa till bloggen har Betseles spelande tränare, Thomas Strömgren, vandrat omkring på Lyckseles gator iklädd en Lycksele IF-keps. Rykten placerar Strömgren i LIF:s spelartrupp redan till efter sommaruppehållet.

Nej, skämt åsido. Det är helt enkelt så att Strömgren blivit utsatt för ett ordentligt practical joke av Lyckseles assisterande tränare Peter Nilsson. Tränaren som även är sjukgymnast hade in Betselespelaren för behandling tidigare i veckan och upptäckte då Strömgren gått – att han glömt sin keps. Nilsson aggerade snabbt och impulsivt genom att sy fast en LIF-märke på Strömgrens keps, varpå han ringde upp honom och medelade att han glömt sin huvudbonad.

Han återvände, hämtade sin keps och begav sig till Lycksele centrum, intet anande om vad som försiggick. Lunchtid närmade sig och Strömgren begav sig till Restaurang Knuten, som förövrigt ägs och drivs av bröderna Misbah och Moutasem Abtah som spelar i Betsele. Direkt han anlände frågade såklart bröderna varför han hade på sig en Lycksele IF-keps. Strömgren insåg vad som hade hänt och då Nilsson senare under dagen anlände till restaurangen mottogs han – av en stående ovation och en spontanapplåd.

Snyggt jobbat Nilsson, mer sånt vill vi höra om!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *