Islossning för Rönnskär

Bureå IF – Sunnanå SK 2-4 (0-3)
Mål: Bureå:
Carl Almgren, Mohammed Lamine, Sunnanå: Andreas Stenlund 2, Rashed Mohammed Anwar 2.
Matchen:
Sunnanå kom ut och körde över Bureå i den första halvleken och förvandlade hemmalaget till statyer. Men i den andra kom Bureå in i andra och försökte komma igenom ett kompakt Sunnanåförsvar, men gästerna var samlade och ställde om till många frilägen. Tremålsledning i paus blev för jobbigt för Bureå. Johan Hellström överlägset bäst i hemmalaget och i gästerna lyste målskyttarna Rashed Mohammed Anwar och Andreas Stenlund.

Rönnskär/Railcare IF – Robertsfors BK 5-0 (3-0)
Mål:
Jimmy Brandt 2, Mathias Lundberg, Olov Bygden, Ronny Sandström.
Matchen:
Rönnskär vann behövligt självförtroende då man hemmaslog Robertsfors på onsdagskvällen. Hemmalaget spelade en mer offensiv fotboll än vanligt och förde matchen. Jimmy Brandt dominerade och fick även göra två mål. Joel Markstedt var duktig på mittfältet och i backlinjen spelade Oskar Karlsson och Olov Bygden stabilt.


Betsele IF – Drängsmark/Ostvik IF 6-0 (2-0)
Mål:
Rikard Eriksson 2, Alexander Lindahl, Moutasem Abtah, Ismael Al-maousori, Mark Olofsson.
Matchen:
Betsele skippade sin vana att släppa in första målet för en gångs skull då svåra Drängsmark kom på besök. Hemmalagets vindsnabbe anfallare Rikard Eriksson satte skräck i gästerna och efter en ganska jämn, men stabilt avspelad första halvlek, från i alla fall hemmalaget – gick lagen till pausvila med två måls differens. I andra halvlek tog hemmalaget över totalt trots att man fick en utvisning på Erik Dahlberg. Förutom Rikard Eriksson förtjänar även Moutasem Abtah beröm.

2 kommentarer

  1. Varför har domarna i Skellefteå sämre kvalité än dem i Umeå?
    I stort sett varje match man spelar uppe i Ske-å området så man får allt emot sig? Skärpning!

  2. Nu börjar det bli dåligt med uppdateringar för spelade matcher. Södra fyran kommer direkt på kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *