Omöjlig match i Klutmark

Flurkmark IK – Betsele IF 3-1 (0-1)
Mål: Flurkmark:
Ulrika Björnehall, Stina Granberg, Pia Lindström, Betsele: Frida Forsgren.
Matchen:
Hemmalaget körde stopp i den första halvleken medan gästerna hittade ytor mellan försvar och backlinje hos Flurkmark. Efter paus vaknade gästerna och kunde tidigt i den andra halvleken kvittera genom vana målskytten Ulrika Björnehall. Betsele skapade chanser, men tog inte vara på dem och istället kunde Stina Granberg ge hemmalaget ledningen. Sista 20 minuterna bytte Flurkmark in Pia Lindström, som inte spelat på länge, och hon avslutade målskyttet med sitt 3-1 mål.

Klutmarks IF – Sandåkern SK 5-5 (3-0)
Mål: Klutmark:
Therese Öhman 2, Johanna Öhman 2, Julia Hedlund, Sandåkern: Gabriella Karlsson 2, Linnea Lundgren 2, Angelina Eriksson.
Matchen:
Klutmark chockade Sandåkern från start då de kom ut med ett väldigt tempo. Med paussiffrorna 3-0 trodde nog många att matchen var vunnen, och inte lät det mindre klart när hemmalaget gjorde 4-0 fem minuter in i den andra halvleken. Efter det började även spelarna ta det lugnt. Gästerna la in en högre växel och gjorde fem raka mål på mindre än en halvtimme.

Men i slutskedet av matchen kvitterade Therese Öhman till 5-5, och räddade sitt lag, innan hon tvingades avbryta matchen och åka ambulans med en misstänkt hjärnskakning. Matchen blev minst sagt annorlunda, men hemmalagets Therese Öhman, Johanna Öhman och Fanny Marklund ska ha stor beröm från matchen. Förutom dem ska gästernas Gabriella Karlsson och Angelina Eriksson ha en elogé för andra halvlek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *