Frida Sjödin bjöd på Maradonamål

Sörböle SK – Morön BK 0-4 (0-2)
Mål:
Malin Nilsson, Frida Karlsson, Frida Sjödin, Ellen Pettersson.
Matchen:
Sörböle gjorde en av sina sämre matcher för säsongen då de mötte topplaget Morön på hemmaplan under måndagskvällen. Malin Nilsson inledde målskyttet för gästerna då ett misslyckat inlägg letade sig in i mål. Frida Karlsson, planens bästa spelare dessutom, utökade ledning för Morön innan paus i det hafsiga spelet.

I den andra halvleken blev det mer ordning och redan – i alla fall hos gästerna. Kantspelet kom igång ordentligt och Frida Sjödin visade detta genom ett riktigt vackert solonummer som ledde fram till 0-3. Ellen Pettersson, som styrde försvaret i Morön, satte punkt för matchen när hon nickade in 4-0 efter en fin frispark av Sandra Fält. Rättvis seger för ett överlägset Morön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *