Malå fick inte spela om poängen

Drängsmark/ostvik – Robertsfors BK 4-2 (2-2)
Mål: Drängsmark:
Alexander Pettersson, Jonas Lindgren, Robin Nyström, Patrick Obinna, Robertsfors: Jens Bergström, Markus Åhstig.
Matchen:
Hemmalaget startade starkt och ledde med 2-0 redan efter sju minuter. Men sedan vände matchen och gästerna kunde kvittera innan paus. Skönspelet uteblev men hemmalaget förde spelet. Hemmalaget hade tillbaka sin ordinarie målvakt Johan Karlsson efter skada – något som skapade en säker känsla där bak – trots att David Pettersson.Hemmalaget gjorde vad man behövde – men inte mycket mer. Unge Konrad Kartelan förtjänar beröm för gästerna tillsammans med Markus Åhstig.

Malå IF – Vilhelmina IK 3-0 VO

Lycksele IF – Mjövallen BK 7-1 (1-1)
Mål: Lycksele:
Sebastian Johansson 4, Olov Andersson, Mattias Nilsson, Pontus Lundgren, Mjövallen: Tobias Isberg.
Matchen:
Trots mängder av folk borta så lyckades hemmalaget utklassa Mjövallen på alla punkter som går i en fotbollsmatch. Gästerna hade inte orken, eller kunskapen för att matcha ett febrilt kämpande hemmalag. Markus Bäckman var lyssande från sin högerbacksplats, men även Henrik Berggren ska ha beröm i denna match där allt handlade om ett lag – nämligen Lycksele IF. Trots detta så kämpade gästernas Tobias Isberg på bra.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *