Myckle orkade inte ända fram


Myckle IK – Flurkmarks IK 1-3 (0-2)
Mål: Myckle:
Emmy Gren, Flurkmark: Natalie Valdestål, Ulrika Björnehall, Anna Burstöm.
Matchen:
Flurkmark besökte återigen Skellefteå för match och när man lämnade var det återigen då dåliga planerna som var i centrum. Rickvalla i Myckle blev scen för en händelsefattig och trist historia mellan ett rutinerat och skickligt lag, mot ett ungt och inspirerat Myckle. Gästerna rullade runt en del, men hade väldigt svårt att få igång sitt spel till fullo.

Hemmalaget försökte, men oförmågan att skapa heta chanser och att göra mål straffar dem hårt. Anna Karlsson var matchen bästa spelare tillsammans med Anna Burström i Flurkmark – trots det kan samtliga bättre. Maja Ljungholm kämpade bäst i Myckle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *