Stor islossning för KAIF


Clemensnäs IF – Morön BK 1-2 (0-1)
Mål: Clemensnäs:
Cornelia Vidmark, Morön: Sandra Fält, Sofia Larsson.
Matchen:
Sandra Fält inledde matchen, och målskyttet för den delen, med att dundra in ett långskott till 0-1. Efter det var det en tuff kamp genom två hårt kämpande lag, men med en fördel för hemmalaget. Morön kämpade, men höll inte tempot som hemmalaget höll. Effektiviteten var dock talande.

Lisa Ekström och Rebecka Enarsson byttes in i paus och efter mängder av missar lyckas Sofia Larsson nicka in vinstmålet med tio minuter kvar av matchen. Gästerna spelade ut det hela, men Clemensnäs var egentligen det bättre laget och förtjänade segern. Sandra Hällgren, Stina Jonsson och Frida Lundström i backlinjen förtjänar en stor elogé för sin uppoffrande insats, även Cornelia Vidmark på mittfältet ska ha beröm.

Kågedalens AIF – Klutmarks IK 9-0 (3-0)
Mål:
Sanna Lundmark 4, Carolina Aktell 2, Veronica Hillergren, Emelie Lindqvist, Viktoria Aktell.
Matchen:
Äntligen! Det måste ha varit ordet som samtliga tjejer i Kågedalens AIF skrek efter den här islossningen. Hemmalaget har hela säsongen dragits med en oförmåga att göra mål, men mot Klutmark så föll allt på plats. Sanna Lundmark var planens gigant med sina fyra mål. Klutmark hade en utespelare i mål, vilket kan förklara en del av förlusten, men i det stora hela var det klasskillnad.


Sandåkern SK – Mariehem FF 3-4 (1-4)
Mål: Sandåkern:
Linnea Lundgren 2, Gabriella Karlsson, Mariehem: Sara Ekman 2, Linn Furberg, Karolina Rinnau-Widding.
Matchen:

Redan fem minuter in i matchen tog hemmalaget ledningen genom normale målskytten Linnea Lundgren. Efter det kom gästerna igång, och då främst Sara Ekman som var matchen lirare. Gästerna gjorde fyra raka mål och kontrollerade tillställningarna fram till den 75:e minuten – då vaknade hemmalaget. Två mål på tio minuter gjorde att Sandåkern fick kontakt, och kanske till och med var värda en kvittering. Hur som hellst höll gästerna undan och Sara Ekman tillsammans med Maja Bolin ska ha en stor elogé.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *